Bine ati venit!!

Toate suntem frumoase natural dar pentru a ne scoatem in evidenta trasaturile noastre ascunse si pentru a fi fermecatoare, seducatoare la ocazii speciale sau, pur si simplu, in fiecare zi avem nevoie de ajutortul unor trucuri, iar unul dintre ele ar fi un machiaj potrivit. Daca vrei sa iti descoperi latura ta speciala totul depinde de tine.
In fiecare zi e ziua noastra! Da startul la ingrijirea de care meriti !!!
NU TE NEGLIJA


marți, 2 august 2011

Review paleta i-Divine Acid de la Sleek!!!

https://www.facebook.com/MonteBanato/posts/103518393081556

Acest review al paletei i-Divine Acid de la Sleek este facut de catre mine cu ocazia participarii la un concurs care imi ofera posibilitatea de a intra in posesia acestei superbitati de palete. Sincer nu pot sa spun din experienta mea nimic despre aceasta plata, decat din alte surse. Daca reusesc cumva sa o castig voi pune pe blog un review al unui make-up intocmit de mine cu ajutorul acestei frumoseti. 
Eu pot spune ca are niste culori superbe, potrivite pentru anotimpul in care ne aflam. 


Dupa cum puteti observa culorile sunt superbe. Bineinteles pozele sunt luate de pe net deoarece eu nu am aceasta paleta. Am auzit numai cuvinte de lauda la adresa acestor palete.
Va multumesc ca m-ati urmarit si sa fie cu noroc. Daca voi castiga promit sa va anunt.
XOXO!!

!!Nars Cupcake: Nars Cupcake 200 follower giveaway!!!!

!!Nars Cupcake: Nars Cupcake 200 follower giveaway!!!!: "I'm very excited about my very first giveaway.I can't believe that I have 200 followers! I am very grateful and I appreciate all of you...."
http://www.superficialbeauty.com/2011/08/giveaway-sigma-palette-dare-flare-bare.html