Bine ati venit!!

Toate suntem frumoase natural dar pentru a ne scoatem in evidenta trasaturile noastre ascunse si pentru a fi fermecatoare, seducatoare la ocazii speciale sau, pur si simplu, in fiecare zi avem nevoie de ajutortul unor trucuri, iar unul dintre ele ar fi un machiaj potrivit. Daca vrei sa iti descoperi latura ta speciala totul depinde de tine.
In fiecare zi e ziua noastra! Da startul la ingrijirea de care meriti !!!
NU TE NEGLIJA


joi, 28 iulie 2011

aSoftBlackStar: Giveaway: MAC Semi Precious Collection

aSoftBlackStar: Giveaway: MAC Semi Precious Collection: "Here's your chance to win six items from MAC's recent Semi Precious Collection. I finally have over 100 subscribers now that I've been blo..."

Intentile mele

Stiu ca ati observat ca nu fac postari despre mine sau in legatura cu blogul meu, intentia mea pentru moment este sa particip la cat mai multe concursuri poate am noroc sa mai castig cate ceva, deoarece nu imi permit sa imi cumpar cosmeticele necesare pentru a putea sa imi dezvolt talentul. Asa ca vreau sa stiti ca din acest motiv apar foarte multe postari la diverse concursuri. Multumesc de intelegere. Pupici.
http://thecrazybitchbeautygazette.blogspot.com/2011/07/mac-semi-preciousfashion-flower.html
http://suntfrumoasa.com/2011/07/giveaway-produse-balea/

Lexy's secrets: Giveaway Sigma E25

Lexy's secrets: Giveaway Sigma E25: "Cum va spuneam ieri am fost acceptata in programul de afiliere de la Sigma si astfel am primit o pensula Sigma E25, una pentru mine si una p..."